Marcia Manduapessy
 

Waarom personal styling?

Zoals het gezegde luidt: you never get a second chance to make a first impression. Of het nu gaat om kleding die je draagt tijdens een fotoshoot tbv jouw personal brand, een netwerkborrel of event, looks matter!

De beste versie van jezelf.

Je kleding vertelt een verhaal over wie jij bent en hoe je gezien wilt worden. De beste versie van jezelf zijn betekent in mijn optiek dat je met liefde en zorg je kledingoutfits samenstelt. Hierdoor voel je je krachtig, aantrekkelijk, gelukkig en zelfverzekerd. En dat wordt gezien!

Jouw visite kaartje.

Je kleding en imago zijn samen je visitekaartje en eerste indruk om aan de wereld te laten zien wie jij bent. Als personal stylist en coach help ik je hier graag bij!

marcia.jpg

Eerlijk en oprecht stijladvies door een ervaren stylist en model.

 
MARCIA MANDUAPESSY STYLING.png

Investeer in jouw personal brand.

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen: je bent je eigen brand. Daarom help ik graag mensen om hun personal brand opnieuw uit te vinden of te versterken door middel van personal styling en coaching.

investering: €400,- (excl. BTW)

Styling Zilver.

Wil jij jouw personal brand laten groeien en de juiste klanten aantrekken die hierbij passen? Potentiële klanten die je website bezoeken iets laten zien van je persoonlijkheid en de juiste indruk maken op events en netwerkborrels? Dan is dit het pakket voor jou!

✓ Kennismakingsgesprek 60 min (digitaal).

✓ Lichaamsbouw- en kleuranalyse.

✓ 2 1/2 uur shoppen (omg. Amsterdam).

✓ Drie nieuwe outfits die je kunt mixen & matchen.

✓ Stylingtips en tricks.

✓ Bonus: ontdek jouw signature style!

marcia.jpeg
 
Foto gemaakt door  Marleen Sahetapy

Foto gemaakt door Marleen Sahetapy

investering: €800,- (excl. BTW)

Styling Gold.

Heb jij voor een fotoshoot van jouw personal brand behoefte aan een stylist & coach die op lokatie ervoor zorgt dat jij je prettig voelt voor de camera in kleding die matcht bij jouw persoonlijkheid en brand en mooi past bij de omgeving waarin je gaat shooten? Dan is dit het pakket voor jou!

✓ Kennismakingsgesprek 60 min (digitaal).

✓ Lichaamsbouw- en kleuranalyse.

✓ Voorbereidingsgesprek 60 min (digitaal).

✓ Shoppinglist vier á vijf kledingsets (digitaal).

✓ 1 op 1 coaching voor de camera.

✓ Stylingtips en tricks.

✓ Bonus: ontdek jouw signature style!

Ervaringen van anderen.

“Van top tot teen en van sjaals tot juwelen. Werkelijk, echt alles wordt besproken en afgestemd op wat bij JOUW past. Ik vroeg mezelf meteen af: waarom leer ik dit nu pas? Ik ben Marcia echt enorm dankbaar dat ze mij hiermee heeft kunnen helpen!“

Amber van Ommeren


“Ik heb het contact met Marcia als zeer fijn, professioneel en gezellig ervaren. Marcia is helder en duidelijk in de communicatie wat mij enorm heeft geholpen met meer inzicht te krijgen met betrekking tot kledingkleur en stijl. Onwijs bedankt Marcia, je bent een topper, ik voel me nu veel zelfverzekerder wanneer ik voor kleding ga shoppen!”

Patrick Scholten


“Het styling consult met Marcia voelde open en ontspannen en ze heeft me praktische en inspirerende ideeën aangereikt, o.a. over kleuren, pasvormen en algehele uitstraling. Marcia heeft me geprikkeld om eens wat nieuws te proberen: zo draag ik nu een donkerrood overhemd - iets waar ik uit mezelf niet zo gauw op was gekomen - en dit is een favoriet geworden, ik voel me er echt goed in en heb leuke reacties gekregen!”

Remon Holsbergen


“Wat een luxe zo’n shopsessie met Marcia, heerlijk om zo’n kundige en gezellige dame naast je te hebben die ziet welke kleuren en welke soort kleding bij je past. Daardoor niet alleen zeer geslaagd met kleding waar ik blij van word, maar ook voor de toekomst zelf weet waar ik op moet letten. Ook dingen gepast die ik zelf niet uit zou kiezen en waar ik nu fan van ben! Dank je wel Marcia!”

Gerben de jong

“Marcia wist mij als man met haar achtergrond als stylist en model op ongekend niveau te helpen. Ik dacht dat ik me redelijk kleedde maar ze liet mij inzien dat ik me veel mannelijker en stoerder kon kleden. Sindsdien voel ik me een herboren mens.”

Diederik Alers


Ik heb Marcia gevraagd mijn styling te herzien voor mijn huidige outfits. Na de uitgebreide vragenlijst dacht ik: “Dat gaat een styling advies worden met dure kleding.” Maar ze hield gelukkig goed rekening met mijn budget en liet mij veel mogelijkheden zien. Ik kan iedere man aanraden om zich te laten stylen. We willen er allemaal goed uitzien nietwaar?

Gert Toes


“Wat een service en openheid! Ik kan niet uitleggen hoe onwijs fijn dit was. Wat ben jij een enorm vakkundige vrouw en wat geef jij enorm goed en duidelijk advies. Ik heb zo onwijs veel van je geleerd en ik begrijp nu mijn lichaams- vormen en hoe ik die het beste kan kleden. Ook het kleurenpalet vond ik heel fijn. Het is oprecht een waar life-changing investering voor mij geweest en een die ik iedereen kan aanraden om te maken!”

Kelly Middelburg


“Afgelopen zaterdag een dagje personal shopping en styling gehad met Marcia. Vantevoren eerst een vragenlijst ingevuld. Daarna verteld dat ik op zoek ben naar goede basics die mij flatteren! Voor mij dus onder andere heb ik geleerd: V hals T-shirts om hals optisch te verlengen. Pastel tinten en rechte lijnen die mijn lichaamsbouw complimenteren. M’n blauwe ogen komen bij deze kleuren toch meer tot z’n recht?”

Saskia fun

“Deze investering was het voor mij 100% waard. Nooit ben ik echt bewust bezig geweest met kleding. Kleding moest voor mij vooral praktisch zijn. Marcia heeft mij laten zien hoe ik meer van mezelf kan laten zien door kleding, en dat voelt GOED!

VinceNT Linssen


“Marcia heeft mij opnieuw de waarde van goede kleding laten inzien! Daardoor kan ik mijn eigenwaarde nu veel beter versterken met kleding en kan ik veel gerichter winkelen. Dat bespaart me tijd en maakt het winkelen veel leuker. Ik weet inmiddels hoe ik mezelf het beste kan kleden en mijn sterke punten kan benadrukken. Super fijn!”

Sofie Kneppers


“Zelf was ik nooit tevreden met mijn outfit. Er ging een wereld voor mij open. Marcia gaf duidelijk advies over kleuren, lichaamsbouw en gaf veel praktische tips! Wat een vakkundige en lieve vrouw, ik had er direct alle vertrouwen in. Ze pakte kleding uit de rekken waar ik zelf zo voorbij was gelopen. Het was voor mij een fijne ervaring en thuis trok ik direct de kleding aan. Mijn man zei: ‘wow je straalt!’ Een mooier compliment kan een vrouw niet krijgen?”

Yolanda Kesselaar


“Via Instagram zag ik dat Marcia personal styling deed. Ik vond het tijd om mezelf eens in het zonnetje te zetten, maar ik had geen idee wat voor impact dit zou hebben. Het was een fantastische shopping dag in Amsterdam en het advies van Marcia gaf mij handvaten. Toen ik mezelf in de spiegel in mijn nieuwe outfit zag, voelde ik trots. Jij hebt me laten zien dat er wel degelijk een mooie en sterke vrouw in mij zit. Dank je Marcia!”

GRIETJE VAN DER HEIDE

Say hi to the new you!

Als personal stylist en coach help ik jou graag om de beste versie van jezelf te laten zien! Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mail: info@marciamanduapessy.com

 

marcia.png