Marcia Manduapessy

PERSONAL STYLING voor mannen en vrouwen

Eerlijk en oprecht stijladvies.

 
MARCIA MANDUAPESSY STYLING.png
 

Waarom personal styling?

Zoals het gezegde luidt: you never get a second chance to make a first impression. Of het nu gaat om een first date, avondje uit, een sollicitatiegesprek of die belangrijke meeting, looks matter!

De beste versie van jezelf.

Je kleding vertelt een verhaal over wie jij bent en hoe je gezien wilt worden. De beste versie van jezelf zijn betekent in mijn optiek dat je met liefde en zorg je kledingoutfits samenstelt. Hierdoor voel je je krachtig, aantrekkelijk, gelukkig en zelfverzekerd. En dat wordt gezien!

Jouw visite kaartje.

Je kleding en imago zijn samen je visite kaartje en eerste indruk om aan de wereld te laten zien wie jij bent. Als professioneel personal stylist en commercieel model help ik je hier graag bij!

 
logoso.png
 
 
 

INVESTEER IN JOUW IMAGO

Inside secrets van een fashion expert.

 
MARCIAMANDUAPESSY OVERR.png

Ontdek jouw signature style!

Als personal stylist ben ik er om jou te helpen je kleding voor zich te laten spreken zodat mensen zien wie jij écht bent. Namelijk iemand die in zijn/haar kracht staat en dat ook écht uitstraalt!

Tijdens een gezellige middag in Amsterdam ga ik jou helpen je krachtige ware zelf te laten zien en geef ik je inzicht over wat werkt voor jou op gebied van styling, kleding, kleuren en combinaties.

Happy customers :)

 
Grietje van der Heide ziet nu eindelijk de mooie en sterke vrouw die ze altijd al was.

Grietje van der Heide ziet nu eindelijk de mooie en sterke vrouw die ze altijd al was.

Gerben de Jong stond open voor een nieuwe garderobe en als personal shopper heb ik hem verrast met goede basis items die hij eindeloos kan combineren.

Gerben de Jong stond open voor een nieuwe garderobe en als personal shopper heb ik hem verrast met goede basis items die hij eindeloos kan combineren.

Gert Toes dacht dat aan een nieuwe garderobe een flink prijskaartje zou hangen. Hij was blij en verrast met de combinaties die ik op budget voor hem samenstelde.

Gert Toes dacht dat aan een nieuwe garderobe een flink prijskaartje zou hangen. Hij was blij en verrast met de combinaties die ik op budget voor hem samenstelde.

Saskia Fun straalt in één van haar nieuwe basis outfits die haar figuur en kleurtype flatteert .

Saskia Fun straalt in één van haar nieuwe basis outfits die haar figuur en kleurtype flatteert .

Vincent Linssen had van praktische kleding maar had nooit gedacht dat dit ook stijlvol kon zijn. Met als resultaat een Vincent vol zelfvertrouwen en een nieuwe vriendin :)

Vincent Linssen had van praktische kleding maar had nooit gedacht dat dit ook stijlvol kon zijn. Met als resultaat een Vincent vol zelfvertrouwen en een nieuwe vriendin :)

Kelly Middelburg begrijpt haar lichaamsvormen nu beter en straalt zelfverzekerdheid uit in één van haar nieuwe outfits.

Kelly Middelburg begrijpt haar lichaamsvormen nu beter en straalt zelfverzekerdheid uit in één van haar nieuwe outfits.

Robby weet nu beter welke kledingstukken en kleuren geweldig staan bij zijn figuur.

Robby weet nu beter welke kledingstukken en kleuren geweldig staan bij zijn figuur.

 


Stel je eens voor dat…

✓ Je regelmatig complimenten krijgt over je uiterlijk en jij je weer zelfverzekerd voelt in passende kleding die matched met jouw ware zelf.

✓Je weer blij en gelukkig wordt van je garderobe en altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien en weet te kleden voor iedere situatie.

✓Je je gemakkelijk en snel voor iedere gelegenheid weet te kleden, of het nu gaat om een sollicitatie gesprek, een presentatie of die leuke eerste date :) )

✓ Je je oprecht goed, krachtig en aantrekkelijk voelt waardoor je ook op andere gebieden van je leven meer resultaat kunt behalen.

 
marciamanduapessy10.jpg
4a.png

Mijn verhaal.

Als professioneel model en imago styliste heb ik het genoegen gehad te mogen werken met mooie merken zoals Scotch & Soda, Schwarzkopf, NS, Douwe Egberts, Greetz, Jeroen van der Boom, en vele anderen.

Op 39 jarige leeftijd besloot ik als alleenstaande moeder het roer om te gooien en mijn dromen na te jagen om als commercieel model te werken en als personal stylist anderen te helpen met hun imago en kleding.

 
marcia.jpeg

RESULTAAT GERICHT, GEZELLIG EN EDUCATIEF

Meer dan een make-over.

Naast gezellig samen shoppen om jouw nieuwe imago te creëren ga ik je vooral eerlijk en oprecht adviseren. Voordat we gaan shoppen bespreken we onder het genot van een kopje thee of koffie je lichaamsbouw, welk kleurtype je bent, wie jij bent als persoon en wat je met je kleding wilt uitstralen.

Tijdens onze shopsessie help ik je aan drie outfits die matchen met jouw wensen. Hierbij geef ik je ook nog talloze tips en tricks hoe je kleding setjes kunt maken en combineren.

Na afloop van deze gezellige en leerzame middag ga je tevreden naar huis met drie nieuwe outfits en meer kennis over styling. Het wordt dus niet alleen heel gezellig maar ook heel leerzaam!

 

Laat de beste versie van jezelf zien!

Dit is hoe het werkt:

1

Na aankoop neem ik contact met je op, bespreken we jouw wensen en prikken we een datum.

2

We meeten in Amsterdam en maken eerst leuk kennis met elkaar. Na een halfuurtje gaan we direct aan de slag!

3

Gedurende twee uur gaan we gezellig en doelgericht voor jou shoppen en ga ik je helpen.


 

 

over marcia JPG-min.jpg

Personal styling.

 

Laat mij je helpen om de beste versie van jezelf te ontdekken én te laten zien!

 
 
798.00
NU AANMELDEN
 

HAPPY PURCHASE Guarantee!

Screenshot 2019-03-05 at 15.51.32.png

Ervaringen van anderen.

“Van top tot teen en van sjaals tot juwelen. Werkelijk, echt alles wordt besproken en afgestemd op wat bij JOUW past. Ik vroeg mezelf meteen af: waarom leer ik dit nu pas? Ik ben Marcia echt enorm dankbaar dat ze mij hiermee heeft kunnen helpen!“

Amber van Ommeren


“Ik heb het contact met Marcia als zeer fijn, professioneel en gezellig ervaren. Marcia is helder en duidelijk in de communicatie wat mij enorm heeft geholpen met meer inzicht te krijgen met betrekking tot kledingkleur en stijl. Onwijs bedankt Marcia, je bent een topper, ik voel me nu veel zelfverzekerder wanneer ik voor kleding ga shoppen!”

Patrick Scholten


“Het styling consult met Marcia voelde open en ontspannen en ze heeft me praktische en inspirerende ideeën aangereikt, o.a. over kleuren, pasvormen en algehele uitstraling. Marcia heeft me geprikkeld om eens wat nieuws te proberen: zo draag ik nu een donkerrood overhemd - iets waar ik uit mezelf niet zo gauw op was gekomen - en dit is een favoriet geworden, ik voel me er echt goed in en heb leuke reacties gekregen!”

Remon Holsbergen


“Wat een luxe zo’n shopsessie met Marcia, heerlijk om zo’n kundige en gezellige dame naast je te hebben die ziet welke kleuren en welke soort kleding bij je past. Daardoor niet alleen zeer geslaagd met kleding waar ik blij van word, maar ook voor de toekomst zelf weet waar ik op moet letten. Ook dingen gepast die ik zelf niet uit zou kiezen en waar ik nu fan van ben! Dank je wel Marcia!”

Gerben de jong

“Marcia wist mij als man met haar achtergrond als stylist en model op ongekend niveau te helpen. Ik dacht dat ik me redelijk kleedde maar ze liet mij inzien dat ik me veel mannelijker en stoerder kon kleden. Sindsdien voel ik me een herboren mens.”

Diederik Alers


Ik heb Marcia gevraagd mijn styling te herzien voor mijn huidige outfits. Na de uitgebreide vragenlijst dacht ik: “Dat gaat een styling advies worden met dure kleding.” Maar ze hield gelukkig goed rekening met mijn budget en liet mij veel mogelijkheden zien. Ik kan iedere man aanraden om zich te laten stylen. We willen er allemaal goed uitzien nietwaar?

Gert Toes


“Wat een service en openheid! Ik kan niet uitleggen hoe onwijs fijn dit was. Wat ben jij een enorm vakkundige vrouw en wat geef jij enorm goed en duidelijk advies. Ik heb zo onwijs veel van je geleerd en ik begrijp nu mijn lichaams- vormen en hoe ik die het beste kan kleden. Ook het kleurenpalet vond ik heel fijn. Het is oprecht een waar life-changing investering voor mij geweest en een die ik iedereen kan aanraden om te maken!”

Kelly Middelburg


“Afgelopen zaterdag een dagje personal shopping en styling gehad met Marcia. Vantevoren eerst een vragenlijst ingevuld. Daarna verteld dat ik op zoek ben naar goede basics die mij flatteren! Voor mij dus onder andere heb ik geleerd: V hals T-shirts om hals optisch te verlengen. Pastel tinten en rechte lijnen die mijn lichaamsbouw complimenteren. M’n blauwe ogen komen bij deze kleuren toch meer tot z’n recht?”

Saskia fun

“Deze investering was het voor mij 100% waard. Nooit ben ik echt bewust bezig geweest met kleding. Kleding moest voor mij vooral praktisch zijn. Marcia heeft mij laten zien hoe ik meer van mezelf kan laten zien door kleding, en dat voelt GOED!

VinceNT Linssen


“Marcia heeft mij opnieuw de waarde van goede kleding laten inzien! Daardoor kan ik mijn eigenwaarde nu veel beter versterken met kleding en kan ik veel gerichter winkelen. Dat bespaart me tijd en maakt het winkelen veel leuker. Ik weet inmiddels hoe ik mezelf het beste kan kleden en mijn sterke punten kan benadrukken. Super fijn!”

Sofie Kneppers


“Zelf was ik nooit tevreden met mijn outfit. Er ging een wereld voor mij open. Marcia gaf duidelijk advies over kleuren, lichaamsbouw en gaf veel praktische tips! Wat een vakkundige en lieve vrouw, ik had er direct alle vertrouwen in. Ze pakte kleding uit de rekken waar ik zelf zo voorbij was gelopen. Het was voor mij een fijne ervaring en thuis trok ik direct de kleding aan. Mijn man zei: ‘wow je straalt!’ Een mooier compliment kan een vrouw niet krijgen?”

Yolanda Kesselaar


“Via Instagram zag ik dat Marcia personal styling deed. Ik vond het tijd om mezelf eens in het zonnetje te zetten, maar ik had geen idee wat voor impact dit zou hebben. Het was een fantastische shopping dag in Amsterdam en het advies van Marcia gaf mij handvaten. Toen ik mezelf in de spiegel in mijn nieuwe outfit zag, voelde ik trots. Jij hebt me laten zien dat er wel degelijk een mooie en sterke vrouw in mij zit. Dank je Marcia!”

GRIETJE VAN DER HEIDE

 
 
 

Veelgestelde vragen.

HOE CREËER IK EEN BASIS GARDEROBE?

Dat laat ik je graag zien tijdens onze shopmiddag! Een basis garderobe hangt van verschillende dingen af waaronder je lifestyle, budget, je kleurtype en figuur. Maar ook de uitstraling die jij voor ogen hebt.

Kunnen wij ons ook als koppel aanmelden?

Wat leuk dat jullie samen willen investeren in jullie kleding en imago! Je mag mij een mailtje sturen en dan neem ik z.s.m. contact met jullie op. Mailen mag naar: info@marciamanduapessy.com

BIED JE OOK STIJLADVIES AAN VOOR MANNEN?

Jazeker. Mannen hechten net als vrouwen waarde aan passende kleding en voelen zich hierdoor krachtiger, gelukkiger en zelfverzekerder.

LEER JE MIJ OOK HOE JE SETJES MOET MAKEN?

Natuurlijk! Dat is slechts één van de vele dingen die we zullen bespreken tijdens onze gezellige en leerzame middag samen!

HOEVEEL WINKELS GAAN WE BEZOEKEN TIJDENS HET SHOPPEN?

Dat zijn er 2 á 3. Dit zijn winkels waar jij graag shopt.

KUNNEN WE OOK IN EEN ANDERE STAD AFSPREKEN?

Op dit moment is het alleen mogelijk om in Amsterdam af te spreken.

MAG IK OOK MET EEN VRIEND(IN) KOMEN?

Één-op-één stylings advies is waar ik in geloof. Op die manier kan ik jou namelijk eerlijk en oprecht adviseren zonder invloed van buitenaf.

MIJN VRAAG STAAT HIER NIET TUSSEN, WAT NU?

Stuur een email naar info@marciamanduapessy.com