Marcia Manduapessy

Een NIEUW LEVEN

Mijn verhaal

Ik geloof dat er voor iedereen hier op aarde een levenspad is uitgestippeld. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat het mijn pad was om mezelf in het licht te zetten, te stralen, te leren en te inspireren. Ik heb altijd een passie gehad voor de modewereld en alles hier om heen. Gedurende mijn leven heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt die allemaal gerelateerd waren aan deze passie maar steeds achter de schermen als sales agent, stylist en visagist. 

Ik vond mezelf niet waardig genoeg en hield niet genoeg van mezelf om op de voorgrond te treden. In januari 2017 besloot ik na een zeer bewogen levenspad dat het nodig was om het roer helemaal om te gooien, zowel zakelijk als persoonlijk, op 39 jarige leeftijd.

En niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn geweldige 12 jarige zoon en de mensen om mij heen. Ik wil mensen om mij heen laten zien dat het essentieel is dat je weet wie je bent om uit te stralen en te kunnen bereiken wat je wilt. Een positieve mindset en de juiste focus is daarin van groot belang.

Deze filosofie pas ik zelf ook toe in mijn eigen leven. Zo heb ik het afgelopen jaar met veel plezier mogen samenwerken met onder andere Schwarzkopf, NS, Douwe Egberts, Greetz en Jeroen van der Boom.

MARCIA MANDUAPESSY

 
MARCIAMANDUAPESSY OVERR.png