Marcia Manduapessy

Achter de schermen

Ik geloof dat er voor iedereen hier op aarde een levenspad is uitgestippeld. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat het mijn pad was om mezelf in het licht te zetten, te stralen, te leren en te inspireren. Ik ben altijd bezig geweest met kleding, styling, modeling, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Gedurende mijn leven heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt die allemaal gerelateerd waren aan mijn passies maar steeds achter de schermen als sales agent, stylist en visagist. 

Een nieuw leven

Ik vond mezelf niet waardig genoeg en hield niet genoeg van mezelf om op de voorgrond te treden. In januari 2017 op 39 jarige leeftijd besloot ik na een zeer bewogen levenspad dat het noodzakelijk was om het roer zakelijk en prive helemaal om te gooien.

Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn geweldige 11 jarige zoon en de mensen om mij heen. Ik wil mensen om mij heen laten zien dat het essentieel is dat je weet wie je bent om uit te stralen en te kunnen bereiken wat je wilt. Een positieve mindset en de juiste focus is hierin ontzettend belangrijk!

Deze filosofie pas ik dagelijks toe. Zo heb ik het afgelopen jaar met heel veel plezier mogen samenwerken met o.a. LINDA, Scotch & Soda, Schwarzkopf, NS, Loïs Lee Pure Skinfood, ABN AMRO, Greetz, Douwe Egberts, Jeroen van der Boom en vele anderen.

MARCIA MANDUAPESSY

 
marciamanduapessy2.jpg